2015/05/23

before traveling



-


-


-
-


× × ×


宇 宙 旅 行 製 作 所 _
voyage de cosmos


handmade
litttle
notebook

每 次 旅 行 之 前 、 都 要 製 作 一 本 迷 你 口 袋 小 筆 記 本 子 給 自 己 。 在 小 本 子 裡 寫 下 一 個 一 個 心 裡 想 要 去 的 那 些 地 方 們 。 然 後 夏 天 來 了 、 差 不 多 又 是 製 作 小 本 子 的 時 候 了 。 ( 最 左 邊 的 是 東 京 地 圖 書 、 最 右 手 邊 是 春 天 旅 行 時 、 使 用 的 口 袋 小 本 子 、 寫 得 滿 滿 的 。 )

every time, before traveling, i will make a mini pocket size notebook for myself. in the notebook, writing down one and another places where i've been longing to visit. and then, summer is here again, it's about time to make a new little notebook.

( on the left is the TOKYO map book, and on the right is the pocket notebook that i used for the trip during the early spring times. in the notebook, there is full of lists of places that i wanted to visit. )




新 的 新 的 _ 副 熱 帶 島 嶼 夏 季 _
線 上 小 小 雜 貨 店_ 準 備 中 _

new new _ subtropical
island summder _ 
litttle online shop _
getting ready soon _


-


宇 宙 旅 行 製 作 所

INSTAGRAM 
/ 
dear_oly




/ / /

No comments:

Post a Comment